Philips har annonceret en nye Hue Bridge, der er er opdateret udgave af den origianel Hue-bridge nu med understøttelse af Apples HomeKit. Det betyder, at Hue nu kan kontrolleres vis Siri.

Bemærk at der ikke er tale om en opdatering af enhedens firmware, men en helt ny hardware. Eksisterende ejere af en Hue-bridge kan altså ikke tilføje Siri-understøttelse via en softwareopdatering. Den nye bridge virker dog fint med ens gamle pærer.

HomeKit-understøttelsen betyder at man nu kan bede Siri om at slukke eller tænde lyset, at skifte farve eller at dæmpe lyset til 50% etc. Har man andre HomeKit-produkter kan de grupperes sammen med Hue, så man eksempelvis kan låse en dør op og tænde lyset med en besked til Siri.

Ud over altså at have understøttelse af HomeKit, har Philips opdateret udseendet. Fra at være rund er bridgen nu kvadratisk med afrundende hjørner.

Sammen med den nye bridge har Philips også lanceret opdaterede pærer med kraftigere lysstyrke. 800 lumen mod 600 lumen for de gamle pærer.

Den nye Hue-bridge kan købes i Apples Online Store (link)

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.