Procter and Gamble har lanceret en elektrisk tandbørste, der kan forbinde sig trådløst til en iPhone. Det sker via BlueTooth, og gør at den tilhørende app kan komme med råd og vejledning til ens tandbørstning. Man kan for eksempel få besked hvis man trykker for hårdt. Appen kan også bruges til at programmere tandbørsten med.

Ud over de trådløse egenskaber har tandbørsten selvfølgelig indbygget mere gængse funktioner som flere forskellige børsteprogrammer etc.

Ideen er i øvrigt ikke helt ny. I januar oplyste Kolibree at de planlægger at sætte gang i et Kickstarter-projekt i løbet af sommeren, hvor de vil tage i mod forudbestillinger på en iPhone-tandbørste. Det lader altså nu til at de er blevet overhalet inden om af Oral-B.

I første omgang bliver det Oral B SmartSeries 7000 der får indbygget BlueTooth, mens andre vil følge efter. Den første tandbørste vil kunne købes fra juni til en vejlende pris af omkring €219. Skulle der være en enkelt eller to Android-ejere der børster tænder, kommer der senere på året også en app til Android. Læs mere om den nye tandbørste på connectedtoothbrush.com.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.