Som bekendt har den nye iPhone 7 mistet jack-stikket til hovedtelefonerne. Det har dog ikke stoppet tredjepartsproducenterne, der gør alt hvad de kan for at lave lidt mønt på Apples beslutning. Seneste nyt er en kampagne på Indiegogo, der med Fuze Case bringer jack-stikket tilbage.

Fuze Case er et iPhone-cover eller -case med en indbygget Lightning-til-jack-adapter, så man kan bruge sine gamle hovedtelefoner uden at skulle rode med en løs adapter. Udover dette har Fuze Case indbygget batteri der i runde tal fordobler batteritiden på iPhonen. Det lyder meget godt, men kommer med den pris at iPhonens vandtæthed forsvinder.

Som altid med Indiegogo-kampagner er prisen lavere jo hurtigere man bakker op. I skrivende stund kan det stadig lade sig gøre at få Fuze Case til $49. Med videoen ovenfor in mente, skal man nok lige vurdere om firmaet bag er seriøse nok til at levere varen. For som altid på Indiegogo fanger bordet, når føst man har smidt pengene.

Besøg Indigogo her.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.