Logitech har lanceret et nyt iPad Air 2-cover kaldet AnyAngle. Som navnet siger er ideen, at det kan brugs som en stander eller holder, der kan justeres til præcis den vinkel brugeren måtte ønske.

Det der adskiller Logitech AnyAngle fra andre beskyttelsescovers, er et integreret, skjult hængsel, der holder iPaden i hvilken som helst vinkel inden for 50 grader. Coveret kan også foldes helt bagom iPad’en, hvilket skaber et rent, minimalistisk look, hvad enten iPad’en står eller er lagt ned. Magneter fastgør iPad’en og hjælper med at holde vinklen, selv under bevægelse.

Coveret har en gummibelagt ramme, der hjælper med at beskytte din iPad mod uheldige stød og dråber. Forsidens skjulte magneter holder coveret sikkert lukket, og beskytter skærmen mod revner og ridser. Bagsiden af coveret er klart, og viser bagsiden af iPad’en, men beskytter den stadig mod ridser.

Logitech AnyAngle fås i en række forskellige farvekombinationer. AnyAngle forventes at være tilgængelig i Danmark fra november 2014 til en vejledende pris på DKK 499.