Amerikanske Polk Audio har eksisteret siden 1972, men mærket bliver først nu for alvor lanceret i Skandinavien. Det sker når Polk Audio lancerer fire nye soundbars der har det til fælles at de er utroligt kompakte men stadig spiller godt. De findes i forskellige grader lige fra den rene soundbar til et setup med soundbar, subwoofer og baghøjttalere.

Jeg har fået lovning på at låne et par enheder til test, så jeg selv kan bedømme dem og hvordan de spiller sammen med eksempelvis Apple TV.

Polk Signa Solo

Polk Signa Solo er en universel soundbar, som passer til alle tv’er. Nemmere og hurtigere bliver det ikke at opgradere dit tv’s lyd.

Polk Signa Solo koster 1799 kroner.

Polk Signa S1

Polk Signa S1 er en universel soundbar med tilhørende subwoofer som passer til alle tv’er. Den i "fuld" længde og understøtter Dolby Digital 5.1.

Polk Signa S1 koster 2999 kroner.

Polk MagniFi Mini

Polk MagniFi Mini er en særlig kort soundbar. Den arbejder sammen med en lille trådløs subwoofer. MagniFi Mini understøtter 5.1 Dolby Digital og er det ideelle system til dem, der har begrænset plads til en soundbar, har en mindre skærm, eller som bare vil have et diskret setup.

Polk MagniFi Mini har en vejlednede pris på 4999 kroner.

Prissammenligning i samarbejde med PriceRunner

Polk MagniFi Max

MagniFi Max er hele pakken. Det er et 5.1 surround-setup bestående af en forholdavis lille soundbar, en trådløs subwoofer samt to kompakte og trådløse baghøjtalere. MagniFi Max understøtter både Dolby Digital 5.1 og DTS. MagniFy Max findes også en en udgave uden trådløse baghøjtalere.

MagniFy Max koster 7999 kroner.

Polk forhandles eksklusivt hos Power og Expert.

Scroll ned for at se kommentarer