Sammen med præsentationen af iPhone 6 og iPhone 6 plus oplyste Apple, at de introducerer nye covers til begge de nye iPhones. De læder-covers Apple introducerede med iPhone 5s vil blive videreført til iPhone 6 - dog selvfølgeligt tilpasset i størrelse.

Disse læder-covers er lavet i udvalg læder med microfiber på indersiden for at beskytte iPhonen. Både skærmen såvel som det nye kamera, der stikker ud på bagsiden. Læder-etuierne fås i Sort, oliven-farvet, blå, lyserød og rød.

Derudover tilbyder Apple etuier i silicone. Disse etuiers særkende er, at de er meget tynde, men alligevel yder beskyttelse. De kommer i farverne sort, hvid, lyserød, blå, grøn og rød.

Ud over at beskytte iPhonen med ridser, småslag og så videre, er covers en måde man kan personliggære sin iPhone på så den eksempelvis får et mere eksklusivt eller sporty look.

Apples covers kan købes i Apple Store:

- Læder-covers til iPhone 6 (link).

- Silicone-covers til iPhone 6 (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.