Philips oplyser, at de udvider deres Hue-sortiment med en ny transportabel lampe kaldet Hue Go. Hue Go kan som de andre Hue-pærer styres via iPhonen, men har derudover den forskel, at den kan fjernes fra basen. Det indbyggede batteri kan holde i op til tre timer, før det skal lades op i basen igen. Det betyder at man kan tage Hue Go med i eksempelvis haven eller hvor i huset man nu ønsker en ekstra Hue-lampe.

Hue Go har indbygget en fysisk knap, så man kan skifte mellem forskellige indbyggede scener, som er Philips betegnelse for et bestemt forudindstillet lys, hvis ikke man har sin iPhone i nærheden.

Hue Go kan købes fra først i juni.

Kort om Philips Hue

Philips Hue er diodepærer (LED), der har taget verden med storm. Man kan nemlig kontrollere dem med en iPhone. Det er blandt andet muligt at styre pærernes farve og lysstyrke samt en masse andre spændende ting. Tredjepartsudviklere er allerede godt i gang med at udvide mulighederne. Læs hele vores anmeldelse af Philips Hue her.

Philips Hue kan købes i Apple Store

Startsæt m. 3 pærer - 1.490 kr
Ekstra pære - 479 kr

Startsæt m. 3 pærer (GU10-fatning) - 1.490 kr

LightStrips - 669 kr
LivingColors Bloom - 669 kr

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.