Synes du også at tandbørstning bare er noget der skal overstås i en fart? Så behøver du ikke vente længe, for i februar 2018 vil det blive muligt - ved hjælp af Unico Smartbrush - at børste tænder på kun tre sekunder. Unico Smartbrush er et Kickstarter-projekt det blev lanceret den 10. oktober 2017, men folkene bag har arbejdet på ideen siden 2007. Unico er lidt ligesom et gebis. Man putter hele Unico ind i munden og så bliver alle ens tænder børstet på alle flader på samme tid.

3 sekunder lyder ikke af meget, men Unico børster faktisk de enkelte tænder over dobbelt så lang tid som det bliver anbefalet af tandlæger. De fleste tandlæger siger at man skal børste mindst to minutter, morgen og aften. Da vi har 32 tænder bliver de hver især børstet 3,75 sekunder under en tandbørstning. Det giver 1,25 sekunder til hver af de tre synlige flader af tanden. Unico børster alle siderne af tanden 3 sekunder hver gang, hvilket altså er noget længere end anbefalet.

Man kan slutte Unico til sin iPhone eller Apple Watch via en app og kan derfra styre forskellige ting, såsom hvor hurtigt børstehovederne skal køre eller hvor lang tid der skal børstes. Måske synes man er tre sekunder er lige lovligt lang tid at bruge hver gang. Så justerer man det bare ned til 2 sekunder i stedet.

Du kan købe Unico Smartbrush på deres kickstarter. Prisen ligger omkring 100 euro. Du kan også læse mere om Unico på deres hjemmeside.

Artiklen er skrevet af Hjalte der i denne uge er i erhvervspraktik på ONX-redaktionen. Hjalte går på Nordskolen i Nykøbing Sj.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.