For lyd-aficionados er Bower and Wilkins er velkendt mærke, der leverer kvalitet hver gang. De er nu klar med en ny hovedtelefonen kaldet P3. P3 er yderst kompakt og kan foldes sammen så de ikke fylder ret meget og kommer i en smart boks, så man kan have dem med i tasken uden fare for, at de går i stykker. Derudover har de iOS-volumenkontrol og mikrofon integreret i ledningen, som vi kender der fra Apples egen hovedtelefoner. P3 er derfor den perfekte løsning, for iPhone-brugere, der vil opgradere lydoplevelsen.

Man kan dog også sagtnes bruge den hjemme i stuen, for kablet kan uden problemer skiftes til et andet medfølgende uden iOS-kontrol.

B&W P3 ligner en drøm. De stråler af elegance og gode materialer. De ikke bare ligner en drøm, de spiller også som en drøm. What HiFi kalder lydkvaliteten brillant, og mener at P3 har en Messi-ligende kontrol over lyden, der ikke kan leveres beder i denne prisklasse.

B&W P3 kan købes i sort eller hvid hos HiFi Klubben til 1.499 kroner.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.