Kinsa har revolutioneret verdens mest brugte medicinske instrument. Det første instrument de fleste bruger til at bekræfte sygdom: Termometeret. "Kinsa Smart Thermometer" er et kropstermometer forbundet til en iPhone via hovedtelefonstikket.

Termometeret er ikke meget ulig et almindeligt kropstermometer, men kan altså kobles til iPhonen. Enten direkte eller via en forlængerkabel. Det sidste er smart, da man så kan se målingen på iPhonen samtidig med at det sker. Målingen gemmes selvfølgelig, og har man feber kommer der en mini diagnose, der blandt andet fortæller hvornår man er klar til at komme på arbejde igen etc.

Termometeret kommer med en app, der kombinerer målingen med hvad udviklerne kalder "sundhedsvejr", der er en oversigt over, om der florerer sygdomme i ens nabolog. Alt sammen skulle det give nogle nye muligheder for at spotte sygdomme.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.