SanDisk har lanceret et microSD-kort med plads til hele 400GB. Det er dermed det micoSD-kort på markedet med mest plads. Overførselshastigheden er 100 MB/s. Kortet egner sig perfekt til brug i droner, GoPro-kameraer eller andre steder, hvor man har brug for at lagre video i store mængder uden at skulle skifte kort hele tiden.

Kortet kan selvfølgelig også bruges som et ekstra lagerplads for ens musik, film etc. Kortet fylder ingenting og er derfor nemt at have med på farten eller gemt væk som sikkerhedskopi.

Apples iOS-enheder har, i modsætning til mange Android-telefoner, som bekendt ikke indbygget kortlæser, men man kan få eksternt tilbehør der løser problemet. Det samme gør sig gældende til Mac, eksempelvis den hub jeg omtalte i går.

Har du en ældre MacBook med indbygget kortlæser, kan du også overveje Nifty MiniDrive. Det er et lille drev, der kan indsættes i MacBook'ens SD-kortlæser. Med det nye kort fra SanDisk får du altså en SSD med 400GB uden at skulle skille din MacBook ad.

SanDisks kort hedder microSXDC USH-I og har en vejledende pris på $250. Med dansk moms ender det lige omkring 2.000 kr.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.