Apple har lanceret en række ny urremme til Apple Watch.

Apple Watch Sportsrem kan fås i tre nye farver: Støvet lyseblå, pollen og flamingo. Alle tre urremme kan fås til 38 mm og 42 mm Apple Watch. Prisen er 399 kroner per styk. Med de tre nye farver er der 16 forskellige farver sportsremme til Apple Watch.

Der er fire nye Nike Sportsremme, hvilket gør at der nu er syv remme at vælge mellem. De fire nye farver er: Lys violet/hvid, støvet violet/lys blomme, petroleumsblå/gammablå og Blank sort/sort. Disse fås også til både 38 mm og 42 mm og koster ligeledes 399 kroner per styk.

Apple Watch Skind fås i en enkelt ny farve nemlig solgul til 1.199 kroner til både 38 mm og 42 mm. Dermed er der nu otte forskellige læderremme at vælge imellem.

Sidst men ikke mindst er der en enkelt ny urrem i vævet nylon. Den er regnbuefarvet og kan også fås i begge størrelsen til 399 kroner. Ud over denne nye farver er der 10 andre farver af remme i vævet nylon. Den nye regnbuefarvede rem blev oprindeligt lavet til Apples ansatte i forbindelse med sidste års Pride-parade i San Francisco, men nu kan den altså købes af alle.

Alle de nye (og gamle) urremme til Apple Watch kan købes i Apple Online Store (link).