På onsdag forventes det at Apple vil præsentere en ny iPhonen uden jack-stik til hovedtelefonerne. I stedet skal man benytte Lightning-porten.

Allerede nu tager danske Libratone forskud på løjerne. Det sker med lanceringen af Q Adapt In-ear hovedtelefoner med Lightning-stik. Hovedtelefonerne kommer med volumenkontrol og andre knapper til styring af musikafspilning og opkald.

Hovedtelefonerne har aktiv støjreduktion, og viser dermed meget godt nogle af de nye muligheder som Lightning-hovedtelefoner giver. I dette tilfælde altså støjreduktion uden brug af batteri. Det ville ikke kunne lade sig gøre via et jackstik. Da lyden samtidig er digital, er der potentielt mulighed for endnu bedre lyd end via det analoge jack-stik.

Hovedtelefonerne kommer i fire farver der nogenlunde matcher Apples iPhone-farver: Elegant nude, cloudy white, stormy black og rose pink.

Q Adapt In-ear kan købes i butikkerne fra oktober 2016 for 1.399 kroner og lidt tidligere via Libratones hjemmeside.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.