Med Smart Home Kit kan man lave en hvilken som helst elektronisk enhed om til en internetforbunden smart-enhed. Ideen er, at man i stedet for at købe nye smart-enheder, laver sine egne ud fra de ting man allerede har samt de ting, der følger med kittet.

Man kunne eksemelvis lave en fjernstyret foderautomat til sine kæledyr eller en dørklokke, der sender en notifikation, når nogen trykker på den. Kun fantasien sætter grænserne, og LittleBits, der står bag kittet, har lavet nogle videoer med eksempler på deres hjemmeside. En af dem kan du se ovenfor.

Smart Home Kit kommer med 14 dele - eller bits, som de kalder det - som man sætter sammen uden brug af værktøj. De forskellige bits inkluderer en cloudBit, der forbinder til nettet. Derudover er der en MP3-afspiller, en temperatur-sensor, en højttaler, en lyssensor etc. Derudover kan man købe flere bits med yderligere funktioner.

Sættet kan bestilles nu prisen er $249.

Artiklen er ajourført i november 2015.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.