Med et nyt stykke hardware, der kan eftermonteres på ens dørlåse, kan man låse døre op og i med sin iPhone. Enheden består af en kasse, man sætter uden på det eksisterende låsegreb. Ved hjælp af signaler fra iPhonen kan en motor i kassen påvirke låsegrebet og på den måde låse i eller låse op. Ved hjællp af indbygget BlueTooth-teknologi, kan man automatisk få låst døren op, når man kommer hjem (hvis man har iPhonen med vel at mærke). Ellers foregår oplåsningen ved at man sender en sms eller via deres app. Ganske smart også til fjernkontrol, hvis man ikke er hjemme, men alligevel vil give nogle adgang til ens hus.

Det smarte ved Lockitron er, at det kan eftermonteres på ens eksisterende lås. Tidligere har de haft en model, hvor man skulle udskifte hele låsen, men den nye er noget smartere, hvis man eksempelvis bor til leje. Når man flytter tager man bare Lockitron med og sætter den på sin nye dør.

Prisen er $149 og det forventes, at de første enheder kan sendes afsted i marts næste år.

Læs mere her: lockitron.com/preorder

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.