Den danske netbutik miico.dk er blevet dansk eneforhandler af det eksklusive tyske mærke Germanmade, der har gået sin sejrsgang over det meste af verden. Germanmade er uovertruffen kvalitet, og er blandt andet kendt for deres cases, der ligner notesbøger. De kan dog meget mere end det, og har en lang række cases og etuier i både kvalitetslæder og forskellige træsorter som akacie og blomme. Alt sammen meget delikat og lækkert.

Folkene bag Germanmade beskriver sig som børn af 90'erne og mennesker af det 21 århunderede - og det samme mener de om deres design. Det beskriver faktisk meget godt deres produkter, hvor gammelt møder nyt. En tradition for godt gammelt håndværk i den oprindelige betydning som håndens værk samt ordentlige materialer, men anvendt til den moderne verdens teknologi som iPhone og iPads. Så langt fra kinaproduktion, man overhovedet kan komme. Produkter, der kun bliver smukkere af, at blive brugt.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.