I næste uge lancerer Apple efter alt at dømme en iPhone uden jack-stik til hovedtelefontilslutning. Det giver to muligheder: Enten kan man bruge trådløse hovedtelefoner eller også kan man benytte nogle, der bliver tilsluttet via Lightning-porten. Forskellige tredjepartsproducenter er allerede begyndt at lancere begge typer.

Da det endnu ikke er officielt - at iPhonen mister jack-stikket - er Apple selv selvfølgelig nødt til at trække den lidt længere, når det gælder deres Beats-hovedtelefoner. Ved en fejl kom deres PR-afdeling dog til at udsende en mail til den franske side igen.fr, hvori der stod at deri næste uge ville blive afsløret en række Beats-hovedtelefoner. Hjemmesiden postede i første omgang mailen, men er efterfølgende blevet bedt om at fjerne den igen.

Ud over nye hovedtelefoner fra Beats forventes det også at Apple lancerer trådløse såvel som Lightning-baserede hovedtelefoner i eget navn. Det vil sige en erstatning for de hovedtelefoner, der som standard følger med iPhonen, når man køber den.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.