Man har lige smidt 4.000-5.000 kroner for en ny lækker iPad, og hvad gør man så, når man ønsker at beskytte den? Køber et billigt kina-etui i plastic eller silicone for 79 kroner? Nej, vel? Det giver ikke rigtigt nogen mening. Et lækkert produkt som iPaden fortjener et ordentligt etui. Der skal være sammenhæng i tingene. Man køber heller ikke et lækkert Hugo Boss jakkesæt, og kombinerer det med et slips fra Aldi.

Læder er den rette løsning - ikke til slipset selvfølgelig, men til iPaden. Det udstråler præcis den elegance og luksus, som iPadens design fortjener. Et godt læder etui ser ikke bare elegant ud, der er også en glimrende beskyttelse og det er behageligt at holde på - og så holder det en evighed.

Et godt bud kunne være et Vintage-sleeve fra danske Royal RepubliQ. De anvender læser i bedste italienske kvalitet og får deres sleeves håndsyet i Portugal. For at give læderet en patineret og slidt udtryk, har det været igennem en specielbehandling for at nå frem til det unikke udtryk. Hvert sleeve er derfor også 100% unikt.

Et Royal RepubliQ Vintage-sleeve til iPad kan købes for 695 kroner hos coverme.dk, der også har mange andre iPad covers.

Scroll ned for at se kommentarer