Jeg har lige fået mig en "Wooden chair stand" til min iPad. Det er en iPadstander lavet i formstøbt krydsfiner og den koster 599 kroner. Det lyder kedeligere end det er, for her er tale om ægte træ. Umiddelbart synes jeg det ligner valnød. Standeren er hel enkel, men lækkert forarbejdet og virkelig en pryd på bordet, eller hvor man nu bruger den. Også når ikke den bliver brugt.

Standeren er så smart, at den kan stå på to måder, der giver en forskellig vinkel på iPaden. Den normale måde er at den står op, hvor iPaden hviler på standerens fod, der har et lille buk så iPaden ikke glider. Det vier en forholdsvis stejl stilling. Standeren på billedet øverst til venstre, står på denne måde.

Lægger mam standeren ned bliver vinklen lidt mindre stejl. Det kan du se på billedet øverst til højre. Også her er der et lille buk, så iPaden står fast. Det er ret gennemtænkt, at den fungerer lige godt begge veje. Om man foretrækker det ene eller det andet, er en smagssag. Uanset hvilke af de to stillinger man vælger, kan iPaden vende lodret eller vandret.

Med "Wooden chair stand" har jeg lige fået mig en ny favoritstander - ellers har jeg brugt en iPadbuddy i plexiglas. Der er med andre ord tale om en voldsom opgradering rent designmæssigt. Jeg har gennem tiden prøvet en del. Nogle meget avancerede og andre bare ugennemtænkte. Denne her er enkel og velgennemtænkt. En stander der bare fungerer, og kan det den er beregnet til. Samtidig er den smuk.