I sidste uge fik jeg en genial gadget ind ad døren. Eller gadget er måske så meget sagt, men genial er den i hvert fald.

Den hedder "Bluelounge Sanctuary4" og er en multilader og stander, der kan klare op til fire mobiltelefoner på en gang. Eller to telefoner og to tablets.

Vi kender alle til ormegården

Hvis i læsere er bare nogenlunde, som mig og min familie, har i adskillige iOS-enheder inden for hjemmets fire vægge. Det har vi jo faktisk dokumenteret tidligere (Læserne vælter sig i Apple-produkter. Derfor kender i nok også til den ormegård de mange Lightning-kabler har det med at danne. I mit tilfælde sidder der seks opladeren i en stikdåse med diverse kabler. Det er ikke kun til iPhones og iPads, men også til diverse andre enheder. Et rent helvede, og ikke videre kønt.

Kan oplade fire iPhones på samme tid

Dette er baggrunden for glæden over den netop indkomne multilader. Det er en hvid firkantet sag med afrundende hjørner og en sort dækplade. Inden i boksen sidder en oplader med fire udgange (USB), hvortil man kan koble fire iPhones eller to iPhones og to iPads - eller enhver anden enhed der kan oplades via USB. Kablerne fører man ud gennem enten et hul øverst i dækpladen, hvor der også er en holder til eksempelvis en iPad, eller i bunden hvor kablerne kommer til at side i klemme, så de ikke rykker sig (og danner en ny ormegård). Meningen er, at der kun stikker 1-2 cm af kablet ud, resten gemmes væk under dækpladen. Derfor kan man med fordel bruge nogle korte kabler, der er lidt nemmere at håndtere. Det går dog også fint med kabler i standardlængde. Jeg har så bare viklet dem op, og surret sammen med et lille stykke ståltråd med plastik på ydersiden.

Præsentabel nok til stuen

Hele molevitten forsynes med en enkel netledning. Resultatet er derfor, at jeg er gået fra seks opladere og en gordisk knude af kabler, til en enkelt boks med et enkelt stik. Boksen tjener endda som holder, hvor enhederne kan ligge mens de lader. Der kan sagtens ligge fire iPhones eller tre iPhones og en iPad. Alt sammen præsentabelt nok til at jeg kan være bekendt at have det liggende i stuen. Før lå det også i stuen - der kunne jeg bare ikke være det bekendt.

Det er da fantastisk, og sjældent har jeg været så glad for noget så kedeligt. Til gengæld har jeg nu skuffen fuld af (endnu flere) iPhone-opladere, men det må vente til en anden god gang at få styr på dem.

Bluelounge Sanctuary4 koster 795 kr og kan eksempelvis købes hos Granny Smith

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.