Savner du saft og kraft i din MacBook Pro så er løsningen på vej. På Kickstarter kører lige nu en kampagne for en boks med et grafikkort der ellers kun findes i stationære computere, man kan slutte sin sin MacBook. Der er to at vælge i mellem. Den hurtigste giver 10 gange så meget ydelse, som den kraftigst konfigurerede MacBook Pro.

Grafikkortet i boksen er NVIDIA GTX 970 med 1.664 kerner og en clockfrekvens på 1.060 MHz. Det kan levere 3.49 teraflops og er altså omkring 10 gange kraftigere end den topkonfigurerede 15 tommer MacBook Pro der har AMD R9 M370X GPU.

Der er også en mindre boks med et GTX 950-grafikkort og en boks uden GPU, så man kan benytte en efter eget valg. På alle bokse er der HDMI-port og tre styk Thunderbolt 3-porte.

Kampagenen er allerede overtegnet, så de bedste priser er væk. Synes du det lyder interessant kan du dog stadig nå at være med. Læs mere på Kickstarter.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.