Der findes almindelige iPhone-docks, og så findes der AOC's myStage. myStage udmærker sig ved at have indbygget en skærm på hele 23 tommer. Vil man hellere se det den anden vej rundt, så er myStage en 23 tommers skærm med indbygget iPhone-dock.

Ideen er, at hvis man vil se videoer og billeder fra ens iPhone på en stor skærm, så smækker man bare iPhonen i docken, hvorefter video- eller billedindholdet kan nydes på den store skærm. Perfekt hvis man hurtigt vil vise venner eller familie de billeder, man har på iPhonen. Eller hvis man skal vise noget frem på kontoret. Har man tilsluttet en computer til skærmen, kan man selvfølgelig også bruge docken til at synkronisere sin iPhone med iTunes.

Det betyder, at det sædvanlige kabel nu kan gemmes langt væk, og samtidig er man fri for, at iPhonen ligger og flyder på skrivebordet. Man sætter den bare på plads i skærmen, og så er den ikke længere.

myStage er i handlen allerede nu til en vejledende udsalgspris på 2.075 kr.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.