Endnu et interessant stykke iPhone-tilbehør er kommet på gaden. Det består af et iPhone-cover med en indbygget magnet. Det smarte er, at man på denne magnet kan sætte endnu et stykke tilbehør. Enten en 2 mm tynd spilcontroller ellet et lige så ultra tyndt tastatur. Magneten er så kraftig, at iPhonen ikke falder af, selvom man kun holder i tastaturet/controlleren.

Specielt controlleren ser rigtig lækker ud. Det helt store problemer er dog, at Apple ikke har udviklet en fælles standard for den slags. Det betyder, at spiludviklere selv skal indbygge understøttelse i deres spil. Vi har set et hav af controllere til iPhonen, og har endnu til gode for alvor at se nogle af de mange (populære) spil tage det til sig. Hvorfor det skulle ske denne gang er et godt spørgsmål. Tastaturet kan dog til enhver tid bruges, da Apple har en standard for dette.

Tilbehøret inkluderer et batteri, der kan holde i op til 40 timer og koster $50.

Opdatering: Coveret kan ikke længere fås, og producenten har lukket sin hjemmeside.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.