Så går der retro i den. De færreste herinde kan næppe huske dengang, et fjernsyn kun kunne vise sort/hvide-billeder og var et stor skrummel af et træmøbel, der stod i hjørnet af stuen. Stort kan man næppe kalde iPad-docken på billedet herover, og noget skrummel er den heller ikke. Træet er der til gengæld. Og så ideen om et TV-møbel i gammel stil. Mon ikke også fjernsynet i midten af forrige århunderede har haft samme fascination for folket, som iPaden har i dag?

iPad-docken er ganske unik. Den er som sagt lavet af træ, og håndlavet. Derfor passer den også til alle de tre iPads på markedet. Den kan ikke så meget andet end at se ud og virke som holder. Der er hverken indbygget højttalere eller andet avanceret.

Prisen er $60, svarende til omkring 350 kroner. Hertil skal lægges $20 i porto hos etsy.com (den har dog været udsolgt i et stykke tid).

Har man hænderne skruet rigtigt på, og er man færdig med at samle sin iPad-dock af to hammere, kan man sikkert også selv bygge sig noget ligende selv.