Er du træt af at kaffen bliver kold, så er Ember-koppen måske lige noget for dig. Det er nemlig noget så moderne som en kaffekop der kan holde en bestemt temperatur. Temperaturen kan du styre fra din iPhone eller Apple Watch, der altså fungerer som en slags fjernbetjening. Koppen har batteri, så du ikke bliver begrænset af en ledning. Batteriet kan holde en times tid og du oplader koppen ved at stille den på underkoppen, der fungerer som trådløs opladningsplade.

Ud over kernefunktionaliteten, kan man bruge Ember til at holde øje med ens koffeinindtag - og der er integration med Sundheds-appen.

Koppen er udført i rustfrit stål med en keramisk belægning, som sørger for at holde drikken varm uden at koppen bliver varm udenpå. Den kan selvfølgelig tåle at blive vasket. Der kan være omkring 300 ml i koppen og temperaturen kan reguleres i området 49-63 °C.

Ember er kompatibel med iPhone 5S eller nyere samt alle modeller af Apple Watch.

Du kan købe Ember for 699 hos Apple (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.