Everlast Rocketbook er noget så gammeldags som en notesbog - og så alligevel ikke helt. Bogen er nemlig kompatibel med en app på iPhonen (eller Android-mobilen) så du kan overføre det du skriver eller tegner til din mobiltelefon eller til din foretrukne destination i skyen. En smart notesbog, kunne man vel kalde det. Og den kan bruges igen og igen.

Rocketbook er på sin vis en traditionel notesbog med blanke sider til gode ideer. Siderne er dog lavet af noget andet end papir, så de nemt kan tørres rene, når noterne er blevet digitaliseret. Notesbogen kan altså bruges igen og igen selvom du tager noter med kuglepen.

Hele magien ligger i den tilhørende app. Eksempelvis er der på hver side et lille symbol du kan krydse af. Det kunne være en stjerne eller et hjerte. I appen kan du så eksempelvis definere at stjerne-markederinger skal sendes til Dropbox og hjerte-markeringer til Google Drive. Når du scanner en side ind med appen vil den så automatisk blive gemt det rette sted. I alt er der syv symboler, så du skulle være rigeligt dækket ind. Det er smart og sparer tid at ens noter på den måde automatisk bliver sorteret.

Folkene bag Rocketbook har allerede et godt ry i notesbogbranchen. Tidligere har de nemlig lanceret en notesbog man kan slette ved at give den en tur i mikroovnen. Herefter er alle siderne blanke og man kan bruge bogen en gang mere. Men hvorfor stoppe her, har de givetvis tænkt.

Rocketbook fås i tre størrelser til priser fra 149 til 279 kroner kan for eksempel fås den danske forhandler CoolStuff (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.