Vil du have en vand- og smudstæt iPhone, er iCondom måske det rette valg. Som navnet antyder, er iCondom et tyndt lag plastik, der puttes uden om ens iPhone. Åbningen forsegles herefter med endnu et stykke plastik. Coveret er kun 0,25 mm tykt og passer til iPhone 4 og iPhone 4S

iCondom er måske ikke det første valg, hvis man tænker dykkerferie, men til gengæld er det perfekt på steder, hvor der er masser af snavs og mudder eller og fugtige omgivelser. Coveret er så tyndt, at man kan bruge alle iPhonens almindelige funktioner gennem det, det være sig teleopkald og brug af den trykfølsomme skærm. Man skal dog være opmærksom på, at coveret ikke er et man piller af og sætter på, igen og igen. Det kan godt forsegles et par gange, men der er ikke beregnet til at blive siddende hele efteråret - i hvert fald ikke, hvis man vil kunne oplade sin iPhone.

Du kan vinde et eksemplar

Den danske forhandler har testet iCondom, og lover at det er 100% vandtæt, hvis det er monteret korrekt. iPhoneguide har endnu ikke haft mulighed, eller måske snarere lejlighed, til teste iCondom, så indtil videre må tage forhandlerens ord for gode varer.

Vi vil også meget gerne høre læsernes bedømmelse. Derfor udlover vi tre iCondoms til iPhoneguides læsere. Man deltager i konkurrencen ved at lægge en kommentar nedenfor, og fortælle, hvorfor man er den bedste testperson. Begrundelsen må maksimalt fylde 50 ord. Blandt besvarelserne finder vi tre vindere, der hver få et styk iCondom. Vinderne findes på fredag.

De heldige vindere melder så tilbage efterfølgende med deres indtryk.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.