Jeg har netop fået mig en Power Bank, så jeg kan oplade mine iOS-enheder på farten. Power Bank fungerer som strømkilde til iPhonen, som man lader op helt som man plejer via ens normale kabel. I stedet for i strømforsyningen, sidder kablet bare i Power Banken. Så enkelt er det. Power Bank har en kapacitet på 3.500 mAh, hvilket er nok til to fulde opladninger og lidt til af en iPhone. Er ens iPhone fuldt opladet inden man starter, er man med en Power Bank altså sikret adskillige timers brug i felten. Det er ideelt til Roskilde Festival, telture i Sverige eller erhvervsarbejde på steder, hvor man ikke lige har adgang til 230V.

Power Bank kommer med hav af adaptorer, så det kan kobles sammen med snart tænkeligt alt udstyr, der findes. Dog ikke Apples "nye" lightning-stik, så her skal man bruge sit eget kabel. Power Banken skal selvfølgelig selv oplades af og til, og det sker via et mini USB-stik.

Power Banken er en lille metalboks, der vejer lige under 150g og måler 90x60x12,5 mm. Ud over stik til op- og afladning, har den en tænd/sluk-knap og et display, der fortæller, hvor meget strøm der er tilbage.

Power Bank kan købes på battericover.dk, der også sælger batteriet indbygget i covers, så man slipper for at have et løst batteri, hvis man foretrækker det. Power Bank koster 299 kr og fås i sort eller hvid. Er man endnu mere krævende, fås den også i en version med en kapacitet på hele 11.500 mAh, der også har den fordel, at den kan oplade to enheder ad gangen. Vil man hellere have battericoveret, koster det 399 kr og har en kapacitet på 2.000 mAh.

Opdatering:

battericover.dk tilbyder 10% på alle produkter til iPhoneguides læsere ved brug af denne rabatkode: iPhoneguide2

Alternativt er der 100 kroner at spare og gratis fragt ved køb af 3500 mAh og 11200 mAh powerbank: iPhoneguide1

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.