Med Exogears Exovolt Plus, kan man stakke iPhone-batterier efter behov. Det er en genial og helt ny løsning, der adskiller sig mrkant fra andre eksterne batteripakker til iPhonen og de andre iOS-enheder.

Ideen er, at man starter med at købe hovedbatteriet. Der er lækkert designet: Hvidt, lige under 10x10 cm i grundfladen og med afrundede hjørner. Det har en USB-port, så man kan oplade iPhonen med det sædvanlige kabel og en port, til selv at blive opladet gennem. Desuden er der strømindikator og en power-knap.

Et enkelt batteri kan oplade iPhone næsten 4 gange

Kapaciteten på hovedbatteriet er 5.200 mAh. iPhonens batteri er på lige over 1.400 mAh, så man kan altså genoplade sin iPhone næsten fire gange med batteriet. Er det ikke nok, for eksempel fordi man har flere iPhones, eller er væk fra stikkontakten i længere tid, så findes der også råd for det - og det er her, det bliver virkelig genialt.

Der fås nemlig nogle, lidt tyndere, subbatterier, der ligeledes har en kapacitet på 5.200 mAh. Subbatterierne har hverken porte eller andre ting, borset fra en connector i top og bund.. Man lægger dem bare oven på hovedbatteriet, og for derved øget den samlede staks kapacitet. Det virker ikke som om, der er nogen egentlig grænse for, hvor mange batteriet man kan stakke, så i princippet bliver man bare ved, indtil ens behov er opfyldt. Med 3-4 batterier har man hurtigt strøm nok til 14 dage på farten.

Virker med alle iOS-enheder

Prisen er $90 for hovedbatteriet og $50 for hver af subbatterierne. Exovolt Plus virker med alle Apples iOS-enheder såvel som andre mobiltelefoner. Læs mere hos exogear.com

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.