Vi kender alle følgende dilemma: Man køber en splinterny iPhone, en telefon der i sig selv er et designobjekt, hvor der er kælet max for både udseende og materialer. Man køber en slank og elegant telefon med bløde kurver, udformet i metal og glas. Især denne brug af glas gør iPhonen yderst sårbar ved tab. Alle der har ejet en iPhones kender udseendet af en splintret skærm og smerten i pengepungen når man skal ned og have nyt glas på telefonen.

Af denne grund er der vokset et helt marked op for mobilcovers af enhver tænkelig art og i ethvert tænkeligt design. Ofte er de bare ikke særlig pæne. Og her kommer dilemmaet: skal man tage sin slanke designtelefon og pakke den ind i en klodset gummidims? Det beskytter telefonen mod slag, men til gengæld er den bare ikke særlig elegant eller moderigtig længere. Man kan også vælge at undlade et cover - så må man bare alt besværet og udgifterne, hver gang man taber telefonen på jorden.

En middelvej: et stylet modecover

Der er også en middelvej man kan tage. Næste gang du er i Matas for at købe hår-, hudprodukter eller makeup, kunne du tage et kig på deres moderigtige iPhone-covers.

I stedet for at forsøge at gøre mobilcovers usynlige, hvilket alligevel er totalt umuligt, så vælger Matas og andre lignende shops en helt andet vej. Her er et mobilcover et farverigt og moderigtigt stykke accessory, som man kan flashe på samme måde som f.eks. en halskæde eller et sæt smarte øreringe. Der er farver, bling bling og fikse detaljer.

Udover traditionelle covers, der sidder rundt om din iPhone, så kan du også vælge et såkaldt iPhone-clutch. Er du pige ved du allerede hvad en clutch er, nemlig en speciel lille taske, der kan holde i én hånd og lige kan indeholde de ting du har brug for til f.eks. en aften i byen, uden at den er stor og klodset som en større taske er det. En iPhone-clutch er en sådan lille taske, der er specielt designet til at indeholde din elskede iPhones - og passe godt på den. Disse clutches fås også hos Matas.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.