Med "The DUO" er vi ovre i kategorien for årets dummeste gadgets. Den kloge har nok allerede regnet ud, at The Duo er et eller andet med "to". Helt præcist er det et gammeldags ur med en urrem, som man kan koble sit Apple Watch på. Det vil sige, at man har en urrem, så der på oversiden af håndleddet sidder et almindeligt ur, og på undersiden af håndleddet et Apple Watch. Man kan selvfølgelig også bytte rundt på de to.

Nej, det er ikke en joke. De mener det faktisk. I en grad så de har starter en kampagne på Kickstarter. Det er en kampagne for en slags træ-ur inklusive denne Duo-adaptor, så man rigtigt kan føre sig frem. Underligt nok er der allerede over 400, der har støttet projektet. Om det så er på grund af uret eller Duo'en, er selvfølgelig ikke til at sige.

Måske det i virkeligheden bare er smart markedsføring. I årevis har små og store brugt en eller anden kobling til Apple som løftestang for omtale at dem selv. Her sker det så bare rent bogstaveligt via en lille adaptor. Desværre er jeg dog bange for, at de faktisk mener, at de har fået en rigtig god ide. På den anden side, hvis et er det folket vil have, så hvorfor ikke.

Hvad synes du?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.