Er man typen, der dækker sit nyindkøbte italienske lædersofa over med et lagen for ikke at slide på det flotte betræk, er der godt nyt. Det er dog ikke møbler det skal handle om, men iPhones, men i havde nok regnet ud, hvor jeg ville hen med den lille analogi.

iPhonens glas er en speciel type, der hører til markedets absolut mest holdbare. Det er enormt trykstærk og slagfast, og forholdsvis ridsefrit. Dog ikke mere, end at hvis man går med sin iPhone i lommen sammen med mønter, nøgler og så videre, så sætter det sine spor. Personligt har jeg aldrig fået en ridse på forsiden af mine iPhones, så værre er det heller ikke - men jeg har også passet godt på dem.

Få ekstra glas på iPhonen

Til dem der ikke kan passe lige så godt på deres, er der nu en god mulighed for at finde en brugbar løsning. Et firma ved navn Spigen har nemlig lanceret et ekstraglas, man sætter oven på iPhonens nuværende glas. Glasset er 0,4 mm tyndt og skulle ifølge producenten beskytte mod det meste. Fordelen ved et ekstra glas er, at det kan udskiftes, når der har fået ridser uden at det koster det store. Løsningen forringer ikke hverken berøringsfølsomheden eller det visuelle indtryk som langt de fleste andre klæbende løsninger gør.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.