Kolibree producerer en elektronisk tandbørste, der kan kommunikere med en iPhone. Den tilhørende app holder styr på, hvornår man børster tænder, hvor lang tid man gør det, og måske mest interessant, om man får husket at børste de svært tilgængelige steder ordentlgit. Appen giver dig ros, hvis du forbedrer dig, og for at motivere dig får du karakterer for dine evner ud i tandbørstningens ædle kunst.

Tandbørsten har indbygget BlueTooth, som klarer synkroniseringen til iPhonen. Man kan tilføje op til seks brugere til hver tandbørste (hver med sit eget børstehoved). Prisen er $149.

Ifølge Kolibree er deres tandbørste dobbelt så effektiv som andre elektriske tandbørster, når børn børster tænder. Det skyldes blandt andet at den tilhørende app gør det til et spil at børste tænder. Det kan man så mene om hvad man vil, men det virker åbenbart.

Du kan læse mere på Kolibree.com

Appen kan hentes i App Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.