Droneflyvning har fået det helt store gennembrud blandt danske fotografer og modelflyvere i 2013. Firmaet DJI Innovations, der har været forgangsvirksomhed for disse fjernstyrede multiroterhelikoptere, har i november lanceret en opfølger til den meget populære DJI Phantom drone. Den nye drone har fået navnet DJI Phantom 2 Vision og fås med monteret kamera med en smart iPhone integraration.

HD-Kameraet på dronen styres af din iPhone, hvor man både kan tilte og rotere det med et enkelt tryk på iPhone-displayet. Det vil sige, at du let kan styre kameraet ved pege hen imod det sted, som du gerne vil filme eller tage billeder af.

På controlleren til DJI Phantom 2 Vision er der mulighed for at sætte sin iPhone til således, at den fremstår som en skærm ved siden af fjernbetjeningen. Det giver en helt unik brugeroplevelse, da man på den måde kan få et overblik over, hvad dronen filmer.

 Samtidig kan applikationen hente relevant flyvedata ned på iPhone-skræmen, så man hurtigt kan danne sig et overblik over, hvor højt Vision-dronen befinder sig i luften, hvor hurtigt den flyver, hvor langt batterilevetiden er, samt hvor langt væk dronen befinder sig fra piloten.

DJI Phantom 2 Vision er kommet til Danmark i denne uge, og koster i skrivende stund 7.999 kroner. I kassen er alt, hvad du skal bruge for at kunne komme ud og flyve.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.