Med et stykke tilbehør man stikker i iPadens dockstik kan man modtage digitalt TV (DTV). Tilbehøret er en digital TV-tuner og sammen med en gratis app kan man se direkte TV på sin iPad (eller andre iOS-enheder). Tivizen er navnet og umniddelbart minder konceptet meget om EyeTV som en del nok kender. EyeTV er et stykke hardware, der gør det muligt at se TV på en computer.

Enheden vil ikke tære på iPadens batteri, da den har indbygget sit eget batteri, der holder til omkring to en halv times kiggeri. Desværre er der ikke mulighed for at oplade hverken iPaden eller enheden mens den sidder i, så når strømmen er brugt, er man nødt til at oplade for at kunne se igen.

For god ordens skyld skal det nævnes, at Tivizen blev introduceret sidste år. Dog ikke med indbygget TV-tuner. Dengang fik den signalet via WiFi fra en anden TV-tuner. Den nye Tivizen er altså et helt anderledes produkt, bare med samme navn.

Tivizen præsenteres på verdens største forbrugerelektronikmesse, CES, der starter i Las Vegas i dag. Prisen i USA bliver $99.

Scroll ned for at se kommentarer