Er du så heldig - eller uheldig - at du ikke kun har Appels iPhones eller iPads i huset ved du helt sikkert, hvor irriterende det er, at der skal benyttes forskellige kabler til opladningen. Apple kører med deres egen Lightning-stik, mens stort set alle Android-enheder bruger miroUSB. Heldigvis findes der råd for det.

iWalk har nemlig lavet et kabel der har et traditionelt USB-stik i den ene ende og både et Lignting- og et mikroUSB-stik i den anden ende. Du kan derfor bruge det samme ene kanel til at oplade stort set alle de populære telefoner og tablets. Du kan endda lade to enheder på samme tid, hvis du vil. Selvfølgelig går det så lidt langsommere, da laderen jo nu engang kun kan levere den strømstyrke den kan. Skal den fordeles på to enheder, lader de hver især halvt så hurtigt.

Begge stik er reversible, så de ikke kan vendes forkert. Sådan har det været altid med Lightning, men det skulle være relativt ny for USB-stik.

Kablet er sort og 1 meter langt. Det er fladt, hvilket modvirker at det slår knuder. Prisen er 149 kr, of kan eksempelvis fås hos www.boynq.dk

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.