HipKey er et dansk udviklet stykke tilbehør der hjælper en med at huske sin iPhone eller iPad. HipKey placeres i ens nøglering sammen med ens andre nøgler og kommunikerer med iPhonen via BlueTooth. Så snart nøgleringen er længere fra din iPhone eller iPad end den afstand på mellem 2 og 50 meter, man har defineret, begynder HipKey at udsende lyd og vibrere. Man kan også definere specielle zoner, som hjemmet eller arbejdet, hvor overvågningen skal sættes ud af kraft, og bruge nøgleringen til at finde iPhone med igen, hvis den skulle blive væk.

I stedet for at holde styr på iPhonen, kan man også vende den om, så man holder styr på nøgleringen. Er den fastgjort til ens kuffert eller ens barn, vil man på iPhonen blive gjort opmærksom på, hvis de kommer for langt væk.

Hvis nogen synes, at det lyder bekendt, skyldes det at vi her på siden sidste sommer omtalte en enhed kaldet Zomm med en stort set identisk funktionalitet. Der er altså ikke tale om noget revolutionerende med HipKey, blot en nyfortolkning af noget eksisterende, omend en smule mere sofistikeret.

Det er da også lykkedes folkene bag HipKey, at komme indenfor i varmen hos Apple, der er begyndt at sælge enheden i deres Apple Stores over hele verden. Det er en blåstempling, der vil noget. Både af selve produkter og af organisationen bag. Apple er meget kræsne med hvilke produkter de vil have på hylderne. Det skal være nogle med godt salg i, og det er der i HipKey, der ifølge en af bagmændende, Danny Van der Poel, har solgt godt over, hvad Apple havde forventet.

Opdatering: HipKey kan ikke længere købes i Apple Store. Tjek deres egen side i stedet: www.hippih.com

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.