Acorn er en ny danskdesignet docking-station til smartphones og tablets. De to bagmænd Morten Bengtsen og Anders Skjoldemose vil som nogle af de første benytte sig af, at crowd funding-sitet Kickstarter for nylig åbnede en skandinavisk afdeling. Foreløbig har Acorn samlet godt 15.000 kroner ind ud af et samlet mål på 200.000 kroner.

Acorn er designet i efter tre principper. Bæredygtighed, funktionalitet og æstetik. Bæredygtigheden kommer blandt andet itl udtryk gennem materialevalget. Acorn bliver udført i Kebony, der er et bæredygtigt alternativ til tropisk træ. Via en patenteret behandling får skandinavisk træ stort set de samme egenskaber som det hårde tropiske træ. Kebony produceres i Norge.

Acorn passer til stort set samtlige smartphones og tablet på markedet uanset om de er med eller uden case. Det eneste man skal er, at skifte en adapter, så stikker matcher med ens enhed.

Har du lyst til at være blandt de første, der får fingre i en Acorn-dock, eller vil du bare gerne støtte projektet, kan du gøre det på Kickstarter. Hvis du vil sikre dig en Acorn skal du bidrage med 650 kr. De første bliver afsendt til maj.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.