Når vi snakker powerbanks, er der ét bestemt brand der har bidt sig fast i min bevidsthed. Det er kinesiske Anker. Stiftet i 2011 af tidligere Google-folk. Anker er noget så sjældent som en kinesisk mærkevare-producent, der sælger i eget navn direkte til kunder i USA og Europa. Så langt fra kinesisk no-name vi kan komme det. Anker leverer kvalitet i en grad, så de på ganske få år er blevet en af de største og mest anerkendte producenter af powerbanks på markedet.

Anker er måske ikke så kendte i Danmark endnu, hvilket nok skyldes at de netop sælger direkte til kunderne på platforme som Amazon, Ebay eller tilsvarende kinesiske webshops.

Anker kan fås i Danmark

Jeg har selv købt mine Anker-powerbanks på kinesiske hjemmesider, men er for nylig i en anden sammenhæng faldet over, at der faktisk findes en dansk forhandler, nemlig Powerbanken.dk. Ifølge dem selv, er de den eneste forhandler i Norden af Ankers produkter.

Jeg har som sagt ikke købt nogle Anker-produkter hos dem, så jeg kan ikke udtale mig om leveringstiden, men de cykellygter jeg har bestilt hos Powerbanken.dk kom dagen efter jeg bestilte dem. Netop leveringstiden er den helt store joker ved at handle direkte med Kina. De gange jeg har bestilt i Kina er der gået alt fra 20-50 dage. Det er lang tid at vente, så det er en af de helt klare fordele ved at handle med et dansk firma. Reklamation og support er en anden.

Min powerbank fra Anker er på 10.000 mAh og har leveret varen i en grad, så jeg sagtens kan anbefale dem. Næste gang vil jeg dog gå efter en endnu større model. Anker laver nogle, der er mere end dobbelt så store. Når nu jeg er i gang med at omtale Anker og Powerbanken.dk så lad mig også slå et slag for Ankers dual-oplader (link), der kan oplade to enheder på samme tid. Den er genial på farten, hvis man bor på hoteller etc. hvor det ofte er ret begrænset med antallet af stikkontakter kontra antallet af enheder der skal lades op på samme tid.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.