Det vælter frem med ure, der kan kommunikere med ens iPhone i disse dage. Seneste skud på stammen er COOKOO, der dog har en lidt anden tilgang til designet. COOKOO har valgt at kombinere et "analogt" ur med et digitalt display. Det gør, at det mere ligner et traditionelt armbåndsur, dog er det noget tykkere, og batteriet holder også et helt år på en almindelig knapcelle. På de andre smarte ure so Pebble, skal man nok ikke forvente en så lang batteritid. Lige som Pebble er COOKOO startet som et Kickstarter-projekt.

Det digitale display kan vise notifikationer for: Indkommende opkald, mistede opkald, Facebook-beskeder, Kalenderpåmindelser, om ens iPhone er uden for rækkevidde samt om ens iPhone er ved at løbe tør for batteri. Derudover har uret en knap som kan konfigureres til at være kameraudløser, Facebook check-in etc.

Uret kan fås i fem forskellige farver, og i modsætning til flere af de andre usmarte ure, kan det allerede købes nu. Det koster $130 plus forsendelse og det understøtter iPhone 5, iPhone 4S, iPad mini, iPad (3. og 4. generation) samt iPod touch (5. generation). Selvom der optræder Android-enheder i videoen, understøttes de ikke endnu.

Læs mere og bestil på cookoowatch.com

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.