Trådløs opladning af iPhonen er et hedt ønske blandt mange brugere, der gerne vil være fri for kabler. Bilproducenten Chrysler vil i deres kommende udgave af Dodge Dart inkludere netop trådløs opladning af ens iPhone. Man lægger den ganske enkelt bare på midterkonsollen og slipper for at skulle rode med ledninger. Opladningen foregår via induktion og efter samme princip som elektriske tandbørster.

For at dette kan lade sig gøre, skal der selvfølgelig være en "modtager" i iPhonen. Dette har Apple ikke indbygget, omend de har et spændende patent vedrørende dette, så det kræver at iPhonen sidder i et specielt etui eller bagplade lavet til formålet, for at det kan virke. Dette etui kan gøres ret tyndt, men skal have forbindelse til dock-connectoren.

Muligheden kommer som ekstraudstyr til Dodge Darten og koster $200 for selve installationen. Hertil skal lægges iPhone-delen af tilbehøret. Kan man ikke vente på at bilen bliver lanceret i andet kvartal i år - eller er en bil trods alt et lidt fordyrende mellemled for at få trådløs opladning, findes der løsninger til trådløs opladning allerede i dag. De er dog alle hæmmet af, at de som skrevet kræver et specielt etui eller bagplade på iPhonen,

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.