I september præsenterede Apple sammen med den nye iPhone 7 uden jackstik et sæt trådløse hovedtelefoner kaldet AirPods. Det blev oplyst at de ville kunne købes fra sidst i oktober. Nu oplyser Apple dog, at de bliver forsinket en smule. Til TechCrunch udtaler Apple at de "skal bruge lidt mere tid" før de er klar til salg. Apple oplyser ikke, hvornår det så bliver, eller hvad årsagen til forsinkelsen er.

Seneste nyt er, at kilder i branchen oplyser, at det er mere sandsynligt, at AirPods først rammer markedet engang i januar, og at Apple derved går glip af det vigtig julesalg. Dette er dog alene rygter, og ikke noget Apple bekræfter. Oplysningerne stammer fra den formodede producent af AirPods nemlig Inventec.

AirPods er et sæt trådløse in-ear hovedtelefoner med indbygget mikrofon og batteri. De kan levere musik i op til fem timer, og den æske de opbevares i, når ikke de bruges, fungerer samtidig som powerbank, der kan give op til 24 timers batteritid på en opladning. Teknikken i AirPods er baseret på en ny W1-chip udviklet af Apple.

Jeg har tidligere omtalt AirPods mere i detaljer: Apple præsenterer AirPods - et sæt trådløse hovedtelefoner

AirPods kan nu købes hos Apple for 1.379 kroner (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.