AirPods kommer til at forandre den måde, du bruger dine hovedtelefoner på. Når du tager dem ud af æsken, tænder de med det samme og forbinder til din iPhone. De begynder automatisk at spille, når du tager dem i ørerne, og går automatisk på pause, når du tager dem ud igen.

AirPods er Apples nye trådløse in-ear hovedtelefoner. De har indbygget mikrofon og batteri, der kan levere musik i op til fem timer. Der er betydeligt mere end hvad konkurrenterne tilbyder. Endda til en pris, der også er lavere end konkurrenternes.

Den æske de opbevares i, når ikke de bruges, fungerer samtidig som powerbank, der kan give op til 24 timers batteritid på en opladning. Hovedtelefonerne bliver ganske enkelt opladt trådløst, når de ligger i æsken i ens taske eller lomme. Æsken lades op via et standard Lightning-kabel.

Teknikken i AirPods er baseret på en ny W1-chip udviklet af Apple. W1-chippen gør det nemmere at parre sine hovedtelefoner med iPhonen og ens andre enheder. Det sker helt automatisk uden brug af knapper. Man skal således ikke tænde eller slukke for sine AirPods. Det sker af sig selv, når en optisk sensor registrerer at de sidder i øret. Laver man en dobbelt-tap på dem aktiverer man Siri, som kan bruges til at styre volumen, tjekke batteritid eller springe i musikken.

AirPods er kompatible med alle Apple-enheder der kører iOS 10, watchOS 3 eller macOS Sierra.

AirPods kan købes hos Apple for 1.379 kroner (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.