Apple har i flere år designer og solgt egne cases/covers til iPaden, men først nu gør de det samme til iPhonen. De kommer i to serier; en lækker eksklusiv serie med læder-covers til iPhone 5S og en serie silikone-covers til iPhone 5C.

Det smarte ved disse cases er, at de er lavet af Apple, og derfor ikke virker som en eftertanke eller tilføjelse, men som en integreret del af designet, som ingen tredjeparts producent kan gøre bedre.

iPhone 5S

Lavet i premium-læder i seks farver: Brun, beige, sort, gul, blå og rød. Endnu ikke i den danske Apple Store, men i USA er prisen $39.

iPhone 5C

Laver i silikone. De fås ligeledes i 6 farver: Hvid, rød, gul, blå, grøn og sort. Disses cases har huller på bagsiden, så man kan se iPhonens farvede bagsiden igennem. Det er genialt, for så bliver der pludselig rigtigt mange farvekombinationer, så man næsten kan få det som man vil have det. Prisen i USA er $29.

På Apples hjemmeside, kan man lege med de forskellige farver og se hvordan ens personlige favorit tager sig ud: www.apple.com/iphone/accessories/

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.