Apple har, som du sikkert ved, deres egen serie af trådløse AirPort-routere. De er dog ikke blevet opdateret længe og der er forlydende om at Apple helt vil droppe dem af sortimentet. Apple er da nu også for første gang begyndt at sælge routere fra en tredjepartsproducent i Apple Store. Det er Velop fra Linksys.

Velop er en såkaldt mesh-router hvor man kan udvide dækningen ved at tilkøbe flere enheder og koble dem sammen. Mesh-teknologien fungerer meget bedre end de traditionelle extendere som mange bruger i hjemmet. Blandt andet har alle enheder i et mesh-netværk samme SSID og adgangskode. Hver Velop-enhed dækker i teorien op til 185 kvadratmeter i praksis nok lidt mindre så minimum er to enheder. Men så er hele huset også dækket godt ind.

Velop kommer med en tilhørende app, med hvilken man blandt andet kan administrere sit Wi-Fi-netværk i hjemmet med en iPhone eller iPad, uanset hvor man befinder sig.

Apple sælger Velop i pakker med enten to eller tre enheder til prisen fra 2.990 kr (link).

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.