Da Apple i september præsenterede den nye iPhone 7 skete det sammen med nogle nye trådløse earpods kaldet AirPods. De var dog ikke klar til salg sammen med iPhonen 7, og senere har Apple meddelt, at de bliver lidt forsinket. Seneste nyt er, at der måske kan gå flere måneder før de er klar. Det er der dog delte meninger om rigtigheden af.

Ifølge The Wall Street Journal er forklaringen, at Apple skal have løst nogle tekniske problemer, der skyldes at Apple bruger en helt nye teknologi. Problemerne er relateret til hvad der sker, når den ene af de to AirPods løber tør for strøm eller mistes, samt at sikre et helt synkront lydsignal til begge de to AirPods.

Det er dog ikke den rigtige forklaring mener John Gruber fra Daring Fireball. Ifølge Gruber skyldes forsinkelsen produktionsproblemer. Gruber har selv et sæt prototype-AirPods og siger at de virker uden problemer. Ifølge ham er AirPods ganske enkelt bare vanskeligere at producere i stor skala end Apple havde regnet med.

Fakta om AirPods

AirPods er Apples nye trådløse in-ear hovedtelefoner. De har indbygget mikrofon og batteri, der kan levere musik i op til fem timer. Der er betydeligt mere end hvad konkurrenterne tilbyder. Endda til en pris, der også er lavere end konkurrenternes.

Den æske de opbevares i, når ikke de bruges, fungerer samtidig som powerbank, der kan give op til 24 timers batteritid på en opladning. Hovedtelefonerne bliver ganske enkelt opladt trådløst, når de ligger i æsken i ens taske eller lomme. Æsken lades op via et standard Lightning-kabel.

AirPods kan nu købes hos Apple for 1.379 kroner (link).

Jeg har tidligere omtalt AirPods mere i detaljer: Apple præsenterer AirPods - et sæt trådløse hovedtelefoner

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner