Der et kæmpe sikkerhedsproblem forbundet med at købe falske Apple-opladere på nettet. Det viser en ny undersøgelse, der er sat i værk på foranledning af engelske Trading Standards ifølge BBC. De har købt 400 falske Apple-opladere i otte forskellige lande og udsat dem for en sikkerhedstest. Kun 3 ud af de 400 testede opladere bestod testen - resten dumpede og bliver omtalt som potentielt livstruende.

Derfor advarer Trading Standards på det kraftigste imod at man bruger falske opladere til sine elektroniske enheder. I stedet skal man gå efter originale. Det kunne være Apples egne opladere eller tilsvarende fra andre respekterede producenter.

Et af problemerne er dog, at de falske varer sælges gennem respektable butikker. Eksempelvis har Apple for nylig langt sag an på Amazon for at sælge falske Apple-opladere. Vil man være 100% sikker på at få en original og sikker Apple-oplader, skal man altså handle hos Apple selv.

Appels 12W-oplader kan købes for 159 kr i Apple Online Store (link).

Hvad er din erfaring med iPhone- og iPad-opladere? Bruger du Apples egne eller går du efter de billige alternativer?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.