Apple fik med deres AirPods virkelig sat gang i salget af ægte trådløse hovedtelefoner, det vil sige den type, hvor de to enheder er 100% separate og ikke forbundet via en ledning eller andet. På engelsk kalder man det True Wireless Stereo (TWS). AirPods har vendt op og ned på TWS-markedet med en suveræn pris og god lyd. Til gengæld har de værte svære at få fat i, fordi Apple slet ikke har kunnet følge med efterspørglen.

Ud over AiPods findes der flere konkurrenter fra eksempelvis Bragi, som jeg tidligere har anmeldt: Anmeldelse af The Headphone fra Bragi. Konkurrenterne er dog typisk endnu dyrere end AirPods, og har ofte også dårligere specifikationer.

Der findes dog ægte trådløse hovedtelefoner til den halve pris af hvad AirPods koster, hvis man ser sig lidt omkring. Det har jeg gjort og fundet to billige alternativer til trådløs lyd, hvis man synes at AirPods er for pebret. De er valgt alene ud fra prisen.

Chill TWS

Ægte trådløse hovedtelefoner med en batteritid på 4 timer. Inkluderet er en ladeboks, der kan oplade dem op til fire gange ekstra, så den samlede brugstid når op på omkring 20 timer, før du skal finde oplader og kabel frem.

Der medfølger tre sæt ørepropper i forskellige størrelser så du kan tilpasse dem til netop dine ører. Designet er sved- og regntæt, og egner sig til sport - også esport, oplyser forhandleren.

Der er indbygget mikrofon, så du også kan benytte dem under telefonopkal - det vil side som trådløst headset.

Koster 699 kroner hos Chill Innovation.

Mpow Sport TWS

Ægte trådløse hovedtelefoner med en batteritid på 2,5 timer. Også her medfølger en kombineret opbevarings- og ladeboks. Disse er målrettet sport og aktivitet, men kan selvfølgelig også bruges til håndfrie opkald i bilen etc

Mpow har lydreducerende teknologi der lukker støj fra omverdenen ude via noice cancelling teknologi.

Koster 749 kroner hos Bluvi.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.