Søgemaskinen Yahoo arbejder på at overbevise Apple om, at Yahoo skal være standardsøgemaskine i iOS, skriver Re/code. Yahoos direktør, Marissa Mayer, er i gang med at forberede en detaljeret fremlæggelse for Apples ledelse, der skal vise hvordan Yahoos kommende redesignede mobile søgeprodukt kommer til at se ud. Produktet er stadig i udviklingsfasen og bærer kodenavnene "Fast Break" og "Curveball".

"Formålet med det hele er at erobre søgemarkedet på iOS", oplyser en kilde. "Det vil dog kræve mere end et par flotte billeder at overbevise Apple om at droppe Google givet Apples fokus på at forbrugeroplevelsen skal være i topklasse".

I øjeblikket Er Google standardsøgemaskine i Safari, mens Microsofts Bing står bag websøgninger foretaget med Siri. Et skifte til Yahoo er ikke nært forestående. Men Yahoo vil med deres nye initiativ forsøge at bringe de to virksomheder tættere på hinanden.

Tip: I iPhonens indstillinger kan man selv vælge, hvilken søgemaskine, der skal bruges i Safari: Tirsdags-tip: Ændr Safaris standardsøgemaskine

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.