Apple har offentliggjort at den årlige Worldwide Developers Conference vil finde sted fra den 4. til 8. juni. Lige som sidste år foregår det i McEnery Convention Center i San Jose.

Apple plejer at benytte WWDC til at præsentere årets nye styresystemer. I år forventes det at Apple vil præsentere iOS 12, macOS 10.14, tvOS 12, og watchOS 5. Nogle år benytter Apple lejligheden til også at lancere ny hardware. I år er der rygter om en ny billig MacBook Air samt en toptunet iPad Pro med Face ID.

Sådan tilmelder du dig

Apple forventer at WWCC 2018 får nogenlunde samme omfang som sidste år hvor omkring 5.000 udviklere og 1.000 Apple-ingeniører deltog.

Da efterspørgslen på deltagelse i WWDC er større end antallet af pladser, vil billetterne blive fordelt via en lodtrækningsproces. Indtil 22. marts klokken 18 kan udviklere ansøge om billetter via WWDC-websitet. Billetter bliver herefter udstedt gennem en tilfældig udvælgelsesproces. Udviklere får besked om status for deres ansøgning senest 24. marts kl. 01.00. Prisen for en billet til WWDC er $1.599. Dem der ikke går billet kan følge med via livestreams fra de mange sessions på konferencen.

Om San Jose

San Jose er en by med godt 1 million indbyggere beliggende 80 km sydøst for San Francisco. Byen er sammenvokset med flere andre byer i det kæmpemæssige sammenhængende byområde rundt om San Francisco-bugen kaldet Bay Area.

McEnery Convention Center ligger i centrum af San Jose med masser af hoteller og spisesteder i umiddelbar nærhed.

Du kan finde overnatningssteder i San Jose i perioden på booking.com.